Sådan gendannes programmets standardindstillinger

Du kan når som helst gendanne de programindstillinger, som anbefales af Kaspersky eksperter. Når indstillingerne er gendannet, er sikkerhedsniveauet Optimal indstillet for alle beskyttelseskomponenter.

Sådan gendannes programmets standardindstillinger:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på Knappen Indstillinger-knappen nederst i hovedvinduet.

Dette åbner vinduet Indstillinger.

3. Vælg afsnittet Administrér indstillinger.
  4. Klik på linket Gendan for at køre guiden til gendannelse af indstillingerne.
  5. Klik på knappen Næste.

Vinduet med guiden viser status for gendannelse af programindstillingerne til de standardindstillinger, der er konfigureret af Kasperskys eksperter.

6. Når gendannelsesprocessen for standardprogramindstillingerne er afsluttet, skal du klikke på Udført.